CUINA, CULTURA I TERRITORI

Un bon menjar té el poder de reunir la gent. El menjar fantàstic els fa tornar. És per això que els nostres menús canvien amb les estacions, de la mateixa manera que és reconeguda la producció fina de la nostra zona. També ens esforcem a proveir tots els nostres ingredients dels proveïdors artesans locals, els agricultors i els productors. Així que, independentment de quin plat escolliu, podeu comptar amb un deliciós àpat i una experiència cultural real, sigui quina sigui la ocasió. Té requisits dietètics? Només ens ho heu de dir, i estarem encantats de trobar el plat ideal.

MENÚ

MENÚ PER TEMPOPRADA

Menú de 21€ que incorpora productes de temporada. A la tardor les figues o els bolets acompanyen les millors carns d'origen ecològic, com el picat de vedella o el xai de les pastures de Castelltallat. La primavera és temps de carxofes, pèsols i faves. Tot ben regat amb vins del Pla de Bages. 

MENÚ PER COLLES

Dues opcions de menú per a grups: una de 25€, amb uns primers per picar i uns segons per triar (cal reservar-lo prèviament) i una altra de 23€ més clàssica, que es pot demanar sense haver-la reservat, que inclou amanides, taules d'embotits i formatges de pastor i uns segons de brasa amb acompanyaments variats.

MENÚ CALÇOTADA

Menú de 25€ (inclou beguda)

MENÚ PER OCASIONS ESPECIALS

Parla'ns de la teva idea

CARTA DE VINS

 

CARTA DE VINS

Tenim la sort de estar ubicats a la comarca del Bages, al cor de Catalunya, prop de les muntanyes de Montserrat, és una zona de gran tradició vinícola. I es per això que hem creat la nostra carta de vins on hi podeu trobar una impoprtant representació dls nostres vins.

 

CAL MAGRE EN VIU

Degut al moment en que ens robem, de moment no podem oferir aquesta proposta que tant ens agrada.

Esperem en breu poder tornar a programar nous concerts. 

La música no pot deixar mai de sonar.

TREBALLEM PER VOSALTRES

Vols fer una reserva, fer una pregunta o simplement voleu xerrar amb nosaltres sobre el que necessiteu? El nostre equip sempre estarà encantat d’ajudar, de manera que us hem facilitat posar-vos en contacte amb nosaltres. Parlem!

- reserves.calmagre@gmail.com